ооу Гоце Делчев Кавадарци

Вкупен број на училишни згради

2

Број на подрачни училишта

нема

Бруто површина

11174 м2

Нето површина

3000 м2

Број на спортски терени

2

Број на катови

1

Број на училници

20

Број на помошни простории

11

Училишна библиотека

1

Начин на загревање на училиштето

парно греење

локација

ул.Цветан Димов бр.1
1430 Кавадарци Р. Македонија

земи насоки
контакт телефони

тел: 043 411 837
факс:043 411 837

Email: info@ougd-kav.org
работно време

понеделник - петок: 07:30ч. - 17:30ч.
сабота и недела - е-маил контакт

недела и празници - не работиме!