ооу Гоце Делчев Кавадарци

 

 

Име на училиштето

ООУ„ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“

адреса, општина, место

бул.„Цветан Димов“ бр.1, Кавадарци

телефон

043 411 837

фах

043 411 837

е-маил

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

основано од

Министерство за образование и физичка култура

Верификација- број на актот

10-2749/1

Година на верификација

1992

Јазик на кој се изведува наставата

Македонски

Година на изградба

1975

Тип на градба

а - типичен

Површина на објектот

3000 м2

Површина на училишниот двор

8174 м2

Површина на спортски терени и игралишта

3388 м2

Училиштето работи во смена

да

Начин на загревање на училиштето

парно греење

Број на одделенија

9

Број на паралелки

27

Број на смени

2

Статус на еко-училиште (зелено знаме, сребрено или бронзено ниво)

Зелено знаме

Датум на добиен статус

25.12.2015 г.

 
 
локација

ул.Цветан Димов бр.1
1430 Кавадарци Р. Македонија

земи насоки
контакт телефони

тел: 043 411 837
факс:043 411 837

Email: info@ougd-kav.org
работно време

понеделник - петок: 07:30ч. - 17:30ч.
сабота и недела - е-маил контакт

недела и празници - не работиме!