Испечатете ја страната
Четврток, 14 Декември 2017 20:37

годишна програма

Напишано од
Оценете ја оваа вест
(1 Гласај)

Годишна програма  за работа на училиштето во учебната 2017/2018 година.

Почитувани годишната програма за работа на ООУ Гоце Делчев е преобемна за преглед на веб страната затоа Ви ја презентираме како додаток за превземање во .pdf формат. кликнете на повеќе...

 

Прочитајте 583 times Последен пат изменето на Петок, 15 Декември 2017 10:13