информации и новини

во овој дел во вид на блог се објавуваат сите информации од јавен карактер
информации и новини

информации и новини (5)

Понеделник, 25 Февруари 2019 18:25

завршна сметка 2018

Напишано од

завршна сметка 2018 на училиштето во учебната 2018/2019 година.

Почитувани завршна сметка на ООУ Гоце Делчев е преобемна за преглед на веб страната затоа Ви ја презентираме како додаток за превземање во .pdf формат. кликнете на повеќе...

Вторник, 06 Март 2018 15:17

завршна сметка 2017

Напишано од

завршна сметка 2017 на училиштето во учебната 2017/2018 година.

Почитувани завршна сметка на ООУ Гоце Делчев е преобемна за преглед на веб страната затоа Ви ја презентираме како додаток за превземање во .pdf формат. кликнете на повеќе...

Петок, 15 Декември 2017 09:17

завршна сметка 2016

Напишано од

завршна сметка 2016 на училиштето во учебната 2017/2018 година.

Почитувани завршна сметка на ООУ Гоце Делчев е преобемна за преглед на веб страната затоа Ви ја презентираме како додаток за превземање во .pdf формат. кликнете на повеќе...

Петок, 15 Декември 2017 08:44

годишен извештај 20016/2017

Напишано од

Годишен извештај за работата на ООУ„Гоце Делчев” Кавадарци во учебната 2016/17год.

Почитувани годишниот изештај за работа на ООУ Гоце Делчев следува во продолжение ... кликнете на повеќе...

Четврток, 14 Декември 2017 20:37

годишна програма

Напишано од

Годишна програма  за работа на училиштето во учебната 2017/2018 година.

Почитувани годишната програма за работа на ООУ Гоце Делчев е преобемна за преглед на веб страната затоа Ви ја презентираме како додаток за превземање во .pdf формат. кликнете на повеќе...

локација

ул.Цветан Димов бр.1
1430 Кавадарци Р. Македонија

земи насоки
контакт телефони

тел: 043 411 837
факс:043 411 837

Email: info@ougd-kav.org
работно време

понеделник - петок: 07:30ч. - 17:30ч.
сабота и недела - е-маил контакт

недела и празници - не работиме!