ооу Гоце Делчев Кавадарци

Контакт

ООУ Гоце Делчев Кавадарци
Address:  ул. Цветан Димов бр.1
City or Suburb:  Кавадарци
Postal Code:  1430
Country:  Македонија
Phone:  043 411 837
Fax:  043 411 837

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со ѕвездичка (*) се задолжителни.
локација

ул.Цветан Димов бр.1
1430 Кавадарци Р. Македонија

земи насоки
контакт телефони

тел: 043 411 837
факс:043 411 837

Email: info@ougd-kav.org
работно време

понеделник - петок: 07:30ч. - 17:30ч.
сабота и недела - е-маил контакт

недела и празници - не работиме!